Coaching szemléletű vezetés a gyakorlatban - konferencia a PTF-en 2019. április 26-án

Csaba Ungvári, 2019. ápr. 15. 8:32   [ frissítve: 2019. ápr. 25. 5:25, felhasználó: Ágnes, PTF tanulmányi titkár Havasi ]

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNYx6hSAGG12RuISgd9HyVuxZAMDmS1LWjDFAR5Rf03xxEWA/viewform
Menedzsment konferencia Thoma Lászlóval és Csajtai Kornéllal

Ha szeretnél találkozni olyan szakemberekkel, akik évek óta alkalmazzák mindazt, amiről az órákon szó van, ha szívesen keresed a választ arra, hogy milyen egy jól menedzselt gyülekezet, vagy hogyan alkalmazható a gyakorlatban a coaching szemléletű vezetés – akkor várunk április 26-án.

A délelőtti előadások alatt felébredt kérdéseket és gondolatokat magatokkal vihetitek egy kávéházi dialógusba. A délután az inspiráció és egyben feltöltődés ideje, ezt kiscsoportos beszélgetéseken keresztül igyekszünk megteremteni. Ebéd után több csoportban folytathattok termékeny társalgást további – a szakmájukban sikeres – meghívottakkal, azokról a kérdésekről, amik leginkább foglalkoztatnak. A World Café módszertanát fogjuk segítségül hívni, amit közben el is leshettek és gazdagíthatjátok vele módszertani kelléktáratokat.


Az előadókról

Dr Thoma László, református lelkipásztor

Dr. Thoma László református lelkipásztor, vallástanár. Szakterülete az önértékelés, önbecsülés fejlődése, a bátorító vezetés és a dramatikus önismeret. Hat évig középiskolai közegben szerzett tapasztalatokat a serdülők fejlődésével, köztük végzett misszióval és a vezetőképzéssel kapcsolatban. Több középiskolai hittankönyvet írt, részt vett a moduláris tantervreformban is. 2006 óta foglalkozik pszichodrámával, bibliodrámával, rendszeresen indít önismereti csoportokat. 2004 óta végez gyülekezeti szolgálatot, jelenleg a Gazdagréti Református Gyülekezet vezető lelkipásztora. Coaching és más vezetés elméleti (F.Covey) képzéseken szerzett tapasztalatait a gyülekezeti szervezetfejlesztésben is kamatoztatja.

Csajtai Kornél, ACC

Közgazdász. Diplomáját a bécsi közgazdasági egyetemen (WU-Wien) szerezte információ- gazdálkodás, szervezési területen. Minősített brief coach (ICF), minősített folyamatmenedzser, ITIL Expert, minősített Enterprise Architect (TOGAF) és projektmenedzser. Jelenleg egy globális outsourcing cég magyarországi szolgáltató központját vezeti. Pályafutása során különböző vezetői pozíciót töltött be informatikai területen logisztikai, pénzügyi és outsourcing szektorban az elmúlt 18 év során. Számos megbízatása során nagy átalakítási programokon dolgozott kiterjedt változás menedzsment és szervezetfejlesztési feladatokkal egyetemben melyekben a közös pont az emberekre való fókuszálás, az erősségekre való építkezés és fejlesztés, a komplex emberi helyzetek kezelése és jól működő csapatok kialakítása értelmes folyamatok mentén. Napi munkája során a megoldásközpontú megközelítés eszközeit használja egyéni és csoportos vezetői helyzetekben. Ezen felül coaching és mentoring üléseket tart vezető fejlesztés során. A SOLUTION FOCUS Megoldásközpontú Egyesület alapító tagja és 2015-ig elnöke.

A nap programja:

9:30-10:00 – Regisztráció
10:00-10:15 – Megnyitó, köszöntések (rektorhelyettes, képzésvezető)
10:15-11:00 – Gyülekezetépítés: hogyan szolgálhatjuk az Életet? Dr. Thoma László előadása
11:00-11:15 - Kávészünet
11:15-12:00 – Megoldásfókusz a vezetésben: hogyan és mikor ne. Csajtai Kornél előadása
12:00-12:30 – Kérdések mindkét előadóhoz
12:30-13:15 – Ebédszünet
13:15 - 15:00 - World Café (dr. Hidász Ágnes, Bánki Lajos, Matécsa Zoltán)
15:00 – 15:30 - Összegzés, zárás