Rektori köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntelek a PTF honlapján! Köszönöm, hogy felkerestél bennünket a világhálón. Remélem, honlapunkon kielégítő választ találsz a Pünkösdi Teológiai Főiskolát érintő kérdéseidre.

A PTF különös hangsúlyt helyez a Szentlélek munkájára. Több évtizedes éves szolgálatunk során mindvégig figyeltünk arra, hogy hallgatóinkat olyan biztos teológiai, gyakorlati és a Szentlélek által erősített alapokkal lássuk el, amelyek jó kiindulópontul szolgálhatnak Istenünk szolgálatára.

Nappali és levelező tagozaton biztosítunk teológiai képzést hallgatóinknak, 18 éves kortól. Bár főiskolánkat a Magyar Pünkösdi Egyház tartja fenn, hallgatóink nemcsak pünkösdi, hanem különböző evangéliumi, karizmatikus gyülekezetekből jönnek, és az évek során legalább nyolc különböző országból jelentkezők végezték itt tanulmányaikat. Több száz végzett hallgatónk többsége ma aktív pásztori szolgálatot lát el helyi gyülekezetekben; új gyülekezeteket plántálnak, a gyülekezetek fiataljai és gyermekei között munkálkodnak, vagy éppen az evangélizálásban, a lelkigondozásban, a prédikálásban, kis csoportok vezetésében és a dicsőítésben veszik ki részüket mind Magyarországon, mind pedig a közép-európai térség más országaiban. Mivel viszonylag kis főiskola vagyunk, lehetőségünk van arra, hogy családok közötti kapcsolatokat alakítsunk ki a hallgatók körében. Küldetésünk, hogy együtt dolgozzunk a helyi gyülekezetekkel, tevékenyen és hatékonyan járuljunk hozzá országunk lelki-szellemi átalakításához Jézus Krisztus megismerése által.

Remélem, élvezed "virtuális utazásodat" a PTF-en.

Paul Gracza, rektor