Kezdőlap‎ > ‎Képzések‎ > ‎Szakmai tréning‎ > ‎

Pasztorálpszichológiai szakmai napok

A szakmai napok félévente négy alkalommal, a szorgalmi időszak hónapjainak harmadik hétvégéin kerülnek megtartásra.
Részvétel díja: 5500 Ft/alkalom, amely az étkezést is tartalmazza.

JELENTKEZZ MIND A NÉGY SZAKMAI NAPUNKRA! EGY ALKALMAS INGYENES RÉSZVÉTELLEL AJÁNDÉKOZUNK MEG. (A négy tréning ára kedvezményesen 22.000 Ft helyett csak 16.000 Ft, ha azt az első tréning részvételnél előre fizeti a jelentkező.)  

2018. február 17.

Krasznay Mónika
Célkitűzés, célelérés a mindennapokban
Téma: céljaink elérésének stratégiái, a jelenlegi állapotból a kívánt állapotba (cél) való eljutás lehetséges forgatókönyvének feltérképezése, kidolgozása. 

2018. március 17.

Együdné Kéki Piroska
A mélység áldása-kreatív bibliai krízisek elemzése – avagy: Hogyan meríthetünk saját életünkben és lelkigondozói szolgálatunkban erőt, tapasztalatot, tudást a Bibliából a krízisek kapcsán?
A nap menete: · krízislélektani felvezető, elméleti megalapozás · a mélység áldásainak vizsgálata József krízisei alapján · Jákób életútjának kiscsoportos feldolgozása krízislélektani szempontok alapján Esetmegbeszélő beszélgetés krízisek témájában. 

2018. április 7.

Nyulászi Eszter
Bevezetés a játszmák világába -Kivezetés a játszmák világából (A játszmákkal kapcsolatos alapfogalmak tisztázása gyakorlatorientált módon.) 

2018. május 26.

Riesz Mária
Érzelmeink….a szégyen és/vagy bűntudat Érzelmeinknek cselekvés motiváló hatása van, ez különösen igaz a morális érzelmekre „Ha az elveinkkel ellentétesen viselkedünk, nagy az esélye annak, hogy bűntudatot vagy szégyent, tehát valamilyen morális érzelmet élünk át. Ezek az érzelmek tulajdonképpen morális barométerként arról informálnak minket, hogy mi elfogadható szociálisan és morálisan – illetve hogy szociálisan és morálisan mi elfogadhatóak vagyunk-e saját magunk vagy mások számára. „A szakmai napon elméleti megalapozás után gyakorlatorientált módon járjuk körbe a témát önismereti, és lelkigondozói aspektusból.

Pasztorálpszichológiai szakmai napok - Jelentkezési lap