Keresztény szemléletű coaching és vezetés szakirányú továbbképzés

Ezen a szakon a HIBRID oktatást a képzés sajátossága miatt nem tudjuk biztosítani.


A keresztény szemléletű coaching és vezetés című képzésünket azoknak ajánljuk, akik szeretnének másoknak többféleképpen is nagyon hatékonyan segíteni. Lelkipásztorok és vezetők sokszor arra panaszkodnak, hogy az emberek nem elég motiváltak, nem értik meg a látást, és csak tessék-lássék szolgálnak, langyos az elkötelezettségük. Keresztény lelkigondozók mindennapi tapasztalata, hogy sok hívő nem vállal felelősséget a saját fejlődéséért, növekedéséért, így nem igazán tapasztalja meg Isten szabadságát, elhívása kiteljesedését az életében. Ezen a képzésen arról tanulunk - és szerzünk közösen tapasztalatokat -, hogyan lehet a Szentlélek segítségével új tüzet szítani az általunk vezetettek életében, hogyan tudjuk elkerülni azt, hogy bennünket tekintsenek gurunak, "megmondóembernek", és hogyan tudunk újra és újra betöltekezni bizalommal a Szentlélekben - és az előremutató változásban. Emellett azokat a jelentkezőket is várjuk, akik önálló coach karriert szeretnének felépíteni, és ehhez egy hiteles, keresztény alapokon nyugvó és szakmailag is kiváló képzést keresnek.
A képzés rengeteg gyakorlattal jár együtt, a képzett és tapasztalt, nemzetközi szinten is jártas oktatók olyan tudást és szemléletmódot adnak át, amit már másnap haszonnal tudnak alkalmazni a képzésben résztvevők. A képzés két félévből áll, az elsőben klasszikus coaching készségeket, a másodikban gyakorlati vezetői tudást sajátíthatnak el a résztvevők.
Oktatóink (Göntér Mónika, Izsák Norbert) ICF PCC minősítéssel rendelkeznek. 
Tanulmányi programunkat az ICF akkreditálta. A képzésünkre való jelentkezésnél az ICF ACSTH program teljesítése is lehetséges.

A képzés filozófiája:

Az oktatás során elsősorban a megoldásfókuszú brief coaching megközelítést alkalmazzuk, de a hallgatók betekintést kapnak más iskolák modelljeibe is.
Az oktatás magyar nyelven folyik.

1 év
 60 kredit
 levelező
 önköltséges
 120.000 Ft/félév
+ választható ICF akkreditáció az első félév programjához 150.000 Ft
 képzési idő megszerezhető kreditek választható tagozatok választható képzési forma

JELENTKEZÉSI DÍJ, amelyet a jelentkezés beadásával egyidejűleg kell befizetni: 4000 Ft


Felvételi: Hivatás- és önismereti beszélgetés

Konzultációk: BA és MA hétvége (A szorgalmi időszakban általában minden második és negyedik szombat 08:30-17:30.). 7 alkalom / félév * 5 duplaóra. (A jelentkezők létszámától függően pénteki csoport is indul.)


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Uv8Xp_deR5qYRz57BpvgKvGiveKq5h3Hgx8XLK5htKM/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/document/edit?id=1QOiz1__Z8-B8JUJgsKgTw668rrT_3U7DvO1kvk0TUHw
http://felveteli.ptf.hu/masoddiplomas-kepzesek