Lehetőség ICF ACSTH program részletfizetésre és egyéb feltételek

Ágnes, PTF tanulmányi titkár Havasi, 2017. nov. 11. 6:26   [ 2017. nov. 28. 7:08 frissítve ]
 Kedves Coach Hallgatók! 

A PTF coach hallgatóinknak az aktuális év november 30-ig lehetséges jelentkezés a PTF ICF ACSTH programjára. A program a PTF képzéssel párhuzamosan fut, a coach képzés befejezése  után becsatlakozni későbbi években nem lehet.


Jelentkezési szándék az űrlapon jelezhető. Ezt követően a

beiratkozási lap beküldése eredeti aláírással postán szükséges.


A program díja 150 000 Ft, melyet a november 30-i jelentkezési határidőig kell befizteni. Részletfizetési lehetőség van: a képzésdíj első harmadának befizetésével még lehet december 15-ig érvényesíteni a jelentkezést. Az első részlet befizetésével a hallgató a képzés teljes díjára kötelezettséget vállal, a PTF programdíjat nem tud visszafizetni.

Részletfizetés esetén a képzés a teljes összeg beérkezése után kezdődhet el, legkésőbb február 15-ig.


Hogyan kaphatok a PTF-en ICF minősítést?
ACSTH
1) a keresztény szemléletű coaching képzés tananyagának, tantárgyainak teljesítése (ld: mintatanterv első félév)
2) az ACSTH bizonyítvány plusz díjának befizetése a linkelt táblázat szerint
* hitéleti coach és szakirányú coach képzésben hallgatóinknak: a beiratkozáskor, illetve legkésőbb október végéig
* MA hallgatóknak a 3. félév megkezdéséig
3) 5 rögzített coaching ülés hanganyagának beadása (legkésőbb az első félév tananyagának, tantárgyainak teljesítését követő félév végéig), amely
* legalább 20 perces, de nem több 40 percnél
* szakmai szempontok alapján egyértelműen coaching ülésnek tekinthető
ICF
* tartalmazza az ügyfél kifejezett beleegyezését a hanganyag felhasználásával kapcsolatban
* a beadott file-ok elnevezéséből egyértelműsíthető a coach személye és a készítés dátuma
Az 5 ülésből 3-ra írásbeli értékelést adnak az oktatók.

A képzés részleteiről további tájékoztatás kapható Izsák Hajnalkától a
hajnalka.izsak@yahoo.com címen.

AZ ICF-ről
A Nemzetközi Coach Szövetség (International Coach Federation, ICF) a világ legnagyobb coach szervezete. 140 országból több mint 30.000 tagja van, melyből 20.000 rendelkezik egyéni nemzetközi minősítéssel (ACC, PCC, MCC). Az ICF célja, hogy programjai és követelmény-rendszere által építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe a coaching iparág legelterjedtebb mércéjévé vált. Az ICF célja, hogy magas szintű szakmai követelményekkel, független és egységes akkreditációs rendszerrel és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítésével biztosítsa a szakma előbbre jutását és fejlődését. (Többet szeretnék tudni az ICF-ről>>>)

ICF minősítési rendszer

Az ICF coach minősítési rendszere igazodási pont és segítség a coachok ügyfelei, megbízói számára, garancia arra, hogy az illető megfelel a nemzetközi szakmai sztenderdeknek. Az egyéni nemzetközi minősítés (ACC, PCC illetve MCC) megszerzése a coach személyes márkaépítésének fontos megkülönböztető elemként szolgálhat, amely során megfelelő tartalmú és időtartamú coach specifikus képzés elvégzésének igazolása szükséges. A PTF által nyújtott másoddiplomás oktatás ICF akkreditációval rendelkezik (Approved Coaching Specific Training Hours, ACSTH), ami jelentősen megkönnyíti ezt az egyéni minősítési folyamatot. (Többet szeretnék tudni az egyéni minősítésről>>>)