Lehetőség ICF ACSTH programra

Ágnes, PTF tanulmányi titkár Havasi, 2018. okt. 13. 3:15   [ 2018. nov. 16. 3:05 frissítve ]
Kedves Érdeklődők! 

A PTF coach képzés kapcsán a coach hallgatóinknak  lehetőségük van jelentkezni az ICF ACSTH programra. A program a PTF coach képzéssel párhuzamosan fut.

Jelentkezni saját hallgatóinknak ezen az űrlapon lehet, ezt követően a beiratkozási lap beküldése eredeti aláírással postán szükséges.


A program díja 150 000 Ft, melyet a november 30-i jelentkezési határidőig kell befizteni. Részletfizetés lehetséges, melyet az ETN kérelmek menüben lehet benyújtani (ETN belépővel nem rendelkező hallgatóink e-mailben kérhetik).

Részletfizetés esetén az első részlet befizetése szintén november 30-ig történik.


AZ ICF-ről
A Nemzetközi Coach Szövetség (International Coach Federation, ICF) a világ legnagyobb coach szervezete. 140 országból több mint 30.000 tagja van, melyből 20.000 rendelkezik egyéni nemzetközi minősítéssel (ACC, PCC, MCC). Az ICF célja, hogy programjai és követelmény-rendszere által építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe a coaching iparág legelterjedtebb mércéjévé vált. Az ICF célja, hogy magas szintű szakmai követelményekkel, független és egységes akkreditációs rendszerrel és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítésével biztosítsa a szakma előbbre jutását és fejlődését. (Többet szeretnék tudni az ICF-ről>>>)
Comments