Gólyatábor

Csaba Ungvári, 2016. aug. 26. 23:14   [ 2016. aug. 26. 23:15 frissítve ]
Kedves PTF-es Hallgató!

A PTF - HÖK egy nagyszerű közös programra invitál, ami nem más, mint a 2016/17-es tanév gólyatábora! A tábor célja, hogy együtt töltsünk néhány napot Isten és egymás jelenlétében, jobban megismerve ezzel Őt, valamint mostani és leendő csoport-, és iskolatársainkat.

Ha lemaradtál a saját gólyatáborodról, ha szeretnél újra részt venni, akár szolgálóként s valamilyen területen, akkor itt a helyed!

Ami biztosan várható: sok nevetés, jó játékok, közös zenélés és dicsőítés, lelki alkalmak, kirándulás, meglepetések.

Ha még bizonytalan vagy, ne habozz, mi várunk! Hozd magaddal a hangszeredet, énekhangodat, lelkesedésedet, akár szolgálókedvedet és tarts velünk a 2016. szeptember 6-8. között Inárcson megrendezett gólyatáborunkba.
A jelentkezéseket augusztus 31-ig várjuk!

Ha már tudod, hogy idén is (vagy először idén :) ) szeretnél részt venni a gólyatáborban, akkor az alábbi linken tudsz jelentkezni: 

* A megjegyzésekhez kérlek írd oda a pólóméretedet, hogy melyik évfolyamba jársz, és hogy milyen területen szeretnél szolgálni, ha szeretnél. :)

Ha még bizonytalan vagy, mert vannak kérdéseid, akkor bátran keress a hege.anna@ptf.hu email címen, sürgős kérdések esetén pedig a70/ 670 7258-as telefonszámon. 

Ha van kedved, csatlakozz hozzánk!

** Újabb gólyatábori hírlevél, néhány napon belül a részletekkel. 

Szép hetet és sok áldást!

Hege Anna
HÖK elnök

Ui: az alábbi szolgálati területekre lehet jelentkezni: fotózás, videózás, főzés, fakultatív programok- játékok szervezése és bármi, ami a szíveden van. :)