PASZTORÁLPSZICHOLÓGIAI ESETMEGBESZÉLŐ csoport indul a PTF-en

Csilla Archív Juhász, 2017. febr. 21. 23:30   [ frissítve: 2017. febr. 22. 4:58, felhasználó: Csaba Ungvári ]
A Pasztorálpszichológiai Tanszék márciusban elindítja esetmegbeszélő csoportját, mely nyitott a PTF-en végzett hallgatók számára is. Időpontja: minden hónap „levelezős” hétvége előtti csütörtök: 17.30 –tól 20. 30 ig. Bárki jöhet, aki a PTF-en tanul, vagy itt végzett és pasztorálpszichológiai alapú lelkigondozást végez, a részvétel díjtalan. Helyszín: PTF, 112-es terem. 
Időpontok: 
március 9. du. 17.30, 
április 6, du.17.30 
május 11. du. 17.30.

Jelentkezés, érdeklődés és részletek: Nyulászi Eszter, oktató (nyulaszi.eszter@ptf.hu). A csoportfoglalkozás vezetésében közreműködnek a Pasztorálpszichológia Tanszék munkatársai: Együdné Kéki Piroska, Farkas Júlia, Krasznay Mónika, Nyulászi Eszter, Monos Mihály, Riesz Mária
Az esetmegbeszélés során valaki a csoportból ismerteti a lelkigondozói esetet, majd a csoport megbeszéli, más oldalról közelíti meg, és akár alternatívákat hozhat a továbblépésre. Az esetmegbeszélés közös imával, áhitattal indul és a folyamat során a résztvevők visszajelzéseket adnak, és a felmerülő kérdések, problémák megoldásához nyújtanak közös segítséget keresztényi megközelítésben. Ha érdekel, keresd Nyulászi Esztert!


Pasztorálpszichológia: szakmai gyakorlat - ESETTANULMÁNY
A Pasztorálpszichológia Tanszék időnként szeretne a legjobb féléves dolgozatok közül egyet-egyet közreadni.
Cservenyák Ildikó végzős hallgató a Pasztorápszichológiai Szakreferens szakirányú továbbképzésen.
ĉ
Csilla Archív Juhász,
2017. febr. 21. 23:30