A Pünkösdi Teológiai Főiskola (PTF)

 pályázati kiírása


Az év keresztény szemléletű coach pályázata 2017

 címre és az ezzel járó pénzösszegre


A Pünkösdi Teológiai Főiskola

pályázatot hirdet 2017. évre a Pünkösdi Teológiai Főiskola keresztény szemléletű coach képzés hallgatói vagy végzett hallgatói számára.

I. A pályázat célja

 1. A coaching szemlélet elterjesztése, innovatív ötletek támogatásával.

 2. Hátrányos helyzetű személyek coachingja. Ezek lehetnek szegénysorban élők, intézetben lévők, kórházban fekvők, hospice-t igénybe vevők, börtönben lévők, rehabilitációban részt vevők, függőségben élők, munkanélküliek.


A kiíró fontosnak tartja, hogy a coacholtak felé nincs hitbeli feltétel.

II. A pályázat értékelésének kiemelt szempontjai

 1. Hány főt mozgat  meg, von be a coaching folyamatába a pályázat.

 2. Mennyire megvalósítható, reális a coaching szerződésben megfogalmazott célkitűzés.

 3. Mekkora a várható hatása a coachee-k életében.

III. A pályázat tartalma

III.1 Személyi feltétel

A pályázatban részt vehetnek:

 • a PTF-en keresztény szemléletű coaching és vezetés szakirányú továbbképzésen  tanuló hallgató, ha első félév tantárgyainak követelményeit 2017. február 5-ig teljesíti vagy teljesítette;

 • a PTF okleveles teológus képzés keresztény szemléletű coaching specializáción részt vevő hallgatója, ha ha első félév tantárgyainak követelményeit 2017. február 5-ig teljesíti vagy teljesítette;

 • Továbbá a pályázatban részt vehet a hitéleti képzésben  a PTF-en coachingot tanuló diák,  ha első félév tantárgyainak követelményeit  2017. február 5-ig teljesíti vagy teljesítette;

 • a PTF-en végzett keresztény szemléletű coach és vezető.


III.2 Egyéb feltételek

A pályázat része egy oldalas projektterv készítése, melyben szerepelni kell, hogy miért a kiválasztott célcsoportot vagy egy tagját coacholná, hogyan tervezi a coachingszerződést és a kliens motivációjának felkeltését, milyen eredményre számít.

Továbbá a pályázónak vállalnia kell, hogy a projekt végével rövid, 2-3 oldalas beszámolót készít, amiben minden alkalomról külön beszámol és saját coachfejlődésére is reflektál az elért eredmények mellett.


III.3 Pályázati keret, finanszírozás

Az pályázati keret 2017-ben összesen 200.000 Ft. (Az eredeti 150.000 -Ft-os keretösszeg 2017.11.25-én került módosításra.)

A bíráló bizottság fenntartja magának a jogot, hogy ne ossza ki a teljes összeget, ha úgy látja jónak.

Az összeg kifizetésének módjáról a kiíró a nyertes pályázóval a kihirdetést követően személyre szabott megállapodást köt. (Nappali tagozatos hallgató esetén kutatás-fejlesztési ösztöndíj formájában, levelező és végzett hallgató esetén megbízási szerződéssel.)

IV. A beadás módja

A pályázatokat kizárólag elektronikusan kell elküldeni az izsak.norbert@ptf.hu címre 2017. február 4-ig éjfélig.

V. Pályázat megvalósításának időintervalluma

A pályázat kezdete legkésőbb: 2017. július 01.

A pályázat vége:                 2017. szeptember 30.

Nyertes pályázati beszámoló beküldése: 2017. október 15.

VI. Beadási határidő

A pályázatoknak elektronikusan 2017. február 4-ig éjfélig kell beérkezniük.

VII. Értékelés, megállapodás

VII.1 Elbírálás

A pályázatokat 3 fős bíráló bizottság bírálja el, melynek elnöke Izsák Norbert, a keresztény szemléletű coaching és vezetés képzés vezetője. További két tagot az elnök kér fel a bírálatra. Csoportos coaching alkalmak tervezete, és ahol több, mint egy hallgató vesz részt a projektben, előnyt élveznek az elbírálásnál.

 • 2017. március 3. - a bizottsági tagok tagok pontozzák a beérkezett pályázatokat.

 • 2017. március 11.   - a PTF-en kihirdetésre kerül az eredmény és átadásra kerül az év keresztény szemléletű coach pályázata 2017 díjAz eredményről a pályázók elektronikus úton is értesítést kapnak 2017.március 11-én.

VII.2 Beszámolási kötelezettség

A projekt végével rövid, 2-3 oldalas beszámolót kell megküldeni elektronikusan a ptf@ptf.hu és az izsak.norbert@ptf.hu  címre, amiben minden alkalomról külön beszámol és saját coachfejlődésére is reflektál az elért eredmények mellett 2017. október 15-ig.


A beszámoló elmaradása vagy értékelhetetlen minősége és/vagy tartalma a támogatás visszatérítési kötelezettségét vonja maga után.


VIII. Jogi nyilatkozat

 • A pályázatban történő valótlan adatok feltüntetése abban az esetben, ha az a pályázót aránytalan előnyhöz segítené, a pályázat automatikus érvénytelenítését és a pályázó kizárását vonja maga után.

 • A bíráló bizottság döntésével szemben a jogorvoslatnak helye nincs.