Coaching ráépítő tréning

Csaba Ungvári, 2017. aug. 15. 3:17   [ 2017. aug. 18. 2:32 frissítve ]

A Pünkösdi Teológiai Főiskola bármely coaching képzésén végzett hallgatójának a továbbképzés lehetőségét valamint a fejlődést biztosító szakmai közösséget szeretnénk felkínálni. 

A coaching ráépítő tréning program időpontjai:  szept. 23., okt. 21., nov. 18., dec. 2.; 9:30-15:30
A "hivatalos" program a 15:30-as végzés után még a korábbi hallgatók/oktatók kurzusfelajánlásával színesedhet, ennek részleteit az elkövetkező hetekben dolgozzuk ki, de várható, hogy a retorika köztük lesz.

Jelentkezési határidő: szeptember 15.

Szeptember
-  Beszélgetünk, tanulunk, coacholunk a saját coachkarrierünkhöz kapcsolódó marketinggel, értékesítéssel, beárazással kapcsolatban. 
- Átvesszük az ICF ACC illetve PCC minősítéséhez kapcsolódó szakmai ismereteket, az egyes kompetenciák mélységét mutató kérdéseket, ügyfélre kapcsolódásokat - és sokat gyakorlunk majd! :)

Október

-  Egy teljes napot foglalkozunk „klasszikus” és innovatív szupervízióval, esetfeldolgozással, dramatikus eszközökkel is.

November
-  Foglalkozunk a Szentlélek szerepével a coachingban: hogyan készülünk fel, hogyan inspirálódunk? Milyen eszközeink, módszereink vannak a szellemi vezetés megítélésére, mihez kezdünk vele? A szokásos gyülekezeti helyzetekben, esetlegesen helytelen istenképből fakadó elakadásokban hogyan segíthet a spirituális coaching?
-  A saját coachingunk erősségeinek megerősítésére is időt fordítunk, és foglalkozunk előfeltevéseink tudatosításával, valamint a helyben felvett coachingok videóinak visszanézésével (a Korman-féle mikroanalízissel) is.
-  Új coaching modellekkel, eszközökkel, köztük a story tellinggel is megismerkedünk.

December
- Hogyan hasznosítható párkapcsolatban, mediációs helyzetekben, kamasz-szülő kapcsolatokban a coaching? Erről tanulunk.
- Coaching gyerekekkel és coaching az iskolában.

(A tréningen való részvételről igazolást adunk ki.)
Szeretettel várunk: 
Izsák Norbert, tréningvezető